понедељак, 20. децембар 2010.

Orijentirin Dostignuće 2010

I ove godine pitamo sve članove Orijentiring saveza Srbije ko je po vama u godini iza nas postigao najviše uspeha.
Pravila su sledeća.
Svaki takmičar OSS registrovan u sezoni 2010 može da predloži svoje kandidate za dobijanje ovog priznanja u muškoj i u ženskoj kategoriji, najviše po deset, slanjem mejla sa predlozima na adresu orijentiring.info@gmail.com i naznakom O dostignuće-predlozi. Predlozi se šalju od 20. decembra u 00.00h do 26. decembra do 24.00. Za svakog od kandidate treba ukratko navesti razlog zašto se po vama našao na listi za dobijanje nagrade (mogu se kandidovati samo pojedinci, ne i klubovi ili grupe). Predlog ne mora da bude vezan za osvajanje neke od medalja na takmičenjima, već može da uključuje i druge razloge koji se odnose na orijentiring. Sa jedne mejl adrese može da šalje predloge samo jedna osoba koja mora da ispod predloga navede ime i prezime i klub u kome se takmiči. U slučaju da se predlozi sa jednog mejla ponavljaju onda će se u obzir uzeti samo predlozi iz mejla koji je prvi stigao. Ako predlozi nisu potpisani, onda neće ulaziti u izbor. Svaki član može da pošalje predloge samo jednom i ne može da predloži sam sebe.

U nedelju 26. decembra posle 24.00 na blogu i facebook profilu će biti objavljeno po deset imena u obe kategorije onih koji su sakupili najviše predloga. Glasanje kreće odmah nakon toga i traje od 27. decembra od 00.00 do 31. decembra do 24.00. Svaki član može da glasa samo po jednom za po jedan predlog u muškoj i jedan u ženskoj kategoriji. Glasa se slanjem mejla sa naznakom O dostignuće-glas na orijentiring.info@gmail.com gde treba navesti jedan glas za mušku kategoriju i jedan za žensku. Ako je u mejlu navedeno više imena, u obzir će se uzeti samo prvo koje je navedeno. Sa jedne mejl adrese može da glasa samo jedna osoba koja mora da ispod glasa navede i svoje ime i prezime i klub u kome se takmiči. U slučaju da se glasovi sa jednog mejla ponavljaju onda će se u obzir uzeti samo predlozi iz mejla koji je prvi stigao. Ako predlozi nisu potpisani, onda neće ulaziti u izbor. Niko ne može da glasa sam sebe.
Glasovi poslati pre početka glasanja neće ulaziti u konkurenciju.

Nagrade. Smatramo da je veliki uspeh samo ući na listu od deset kandidata za koje će se glasati. Pobednici u muškoj i u ženskoj kategoriji dobijaju plaketu i diplomu, a samo diplomu dobijaju osvajači drugog i trećeg mesta u obe kategorije. Informacije o pobednicima će biti objavljene 01. januara 2011. i nadamo se da će biti lep novogodišnji poklon. Nagrade će im biti uručene na Skupštini Orijentiring saveza Srbije.

Zahvaljujući prijateljima izbora za Orijentiring dostignuće 2010 svi koji budu poslali predloge i/ili učestvuju u glasanju mogu da osvoje neku od sledećih nagrada:
2 x Startnina na Kopaonik OPEN 2011 (svi dani takmičenja)
2x Startnina na Južni Kučaj 2011 (svi dani takmičenja)
2x Startnina na Beograd OPEN 2011 (svi dani takmičenja)
Izvlačenje nagrada će biti obavljeno na nekom od sledećih takmičenja. Nagrada (ukupno 6) glasi jedino na dobitnika i ne može se prenositi na drugog. Svaki od dobitnika će biti o dobitku obavešten mejlom i biće mu dostavljen vaučer za realizaciju nagrade.

Srećno!

Нема коментара: