петак, 22. октобар 2010.

Kamp za mlade i perspektivne orijentirce ˝Južni Kučaj 2010˝ 4.-7.novembar 2010.

Program kampa
Pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije, Orijentiring savez Srbije i klub domaćin Orijentiring klub Paraćin, od 4. do 7. novembra 2010. godine za vreme mini jesenjeg raspusta, organizuju Kamp za mlade i perspektivne orijentirce ˝Južni Kučaj˝ 2010. Učesnici kampa će biti smešteni u hotelu ˝Petrus˝u Paraćinu, a za treninge će se koristiti karte: Bošnjane, Grza i Samanjac. Kamp će imati akcenat na tematskim i kratkim treninzima, koji će biti u skladu sa delom sezone u kojoj se kamp izvodi. Na kampu je svoje učešće potvrdilo više od 30 učesnika, organizacioni tim će činiti: Dejan Avramović ispred Orijentiring saveza Srbije, treneri Vuković Igor, Slađana Jovanović i Mrgud Pajko, Nenad Živanović će biti zadužen za SISistem a Milovan Mitrović za logistiku. Program kampa je u prilogu ali će biti usklađivan sa uslovima na terenu i vremenskim prilikama u tom periodu.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Mislim da bi teren "samanja" trebao maksimalno da se iskoristi za ovo kratko vreme,umesto npr. Grze,koja je karta za sve osim za tehniku...prvi navedeni teren je odlican za linijsku orijentaciju ali samo u delovima gde se nalaze male vrtace,ostatak karte je neupotrebljiv bas kao i grza...uzaludno je raditi na kondiciji u ovo doba godine...

prvi srpski orijentiring blog... је рекао...

Na kampu ce biti svega ali nece biti kondicije. Cak ni na Grzi. Bice samo jedna, onako duza trka, u nedelju za kraj kampa. Poenta kampa je siri spektar razlicitih tipova terena, brza adaptacija na promenu terena i na raznolikosti treninga.