петак, 26. новембар 2010.

Proglašenje Prvenstva Srbije u kombinaciji za 2010. godinu

    U subotu 13.11.2010. godine, nakon Masters Kupa, u prepunoj sali SO Smederevska Palanka, održano je svečana ceremonija proglašenje pobednika Prvenstva Srbije u kombinaciji za 2010. godinu.
Prvenstvo Srbije u kombinaciji (nekadašnji kup) ima najdužu tradiciju u orijentiringu u našoj zemlji, a pobednici su oni takmičari koji su tokom cele sezone pokazali najbolje rezultate, te im je ovom prilikom odata najveća pažnja i poštovanje. 
Najbolje u 2010. u kategoriji Ž21E bile su 1. Dragana Dokmanović, 2. Dragana Živković, 3. Slađana Jovanović, a kategoriji M21E najbolji su 1. Blažo Maksimović, 2. Dragan Dokmanović i 3. Ivan Ćuk. Ostale rezultate po kategorijama možete pogledati na sajtu OSS.
Pobednice Ž21E
Najbolji klubovi u ovoj godini, tj. klubovi čiji su takmičari odneli najveći broj pobeda su 1. PD Pobeda iz Beograda, 2. SD Jasenica iz Smederevske Palanke i 3. PSD Kopaonik iz Beograda. Orijentiring savez Srbije je takođe dodelio i zahvalnicu Goranu Stefanoviću, članu PD Pobeda, za doprinos i razvoj orijentiringa u Srbiji.
    SD Jasenica se naročito potrudilo da ova ceremonija izgleda dostojna naših najboljih takmičara, a veliki broj takmičara i zvaničnika su glasnim aplauzima ispratili svakog od nagrađenih, i na izuzetno lep način zatvorili ovogodišnju orijentiring sezonu.
Više fotografija sa proglašenja možete pogledati na facebook profilu OSS.

Нема коментара: